Op de foto (v.l.n.r.): Ines Reynaert, Pieter Desauw, Cindy Verweire en Filip Engels. (Foto’s: Studio Smitz - Griet Lievens)
Eeklo

Opening en feest Deuren Engels en Desremo

Zondag 23 juni werd het nieuwe KMO-park “Kunstdal” te Eeklo feestelijk geopend in aanwezigheid van burgemeester Vandevelde, schepen Plaetinck en 300 genodigden.

Deze nieuwe site bestaat uit 20 units waaronder het bedrijf Deuren Engels, welke een pionier is in het fabriceren van deuren en binnenschrijnwerk. Door deze herlocatie beschikt Deuren Engels nu over een volledig vernieuwde schrijnwerkerij en machinepark. Zaakvoerder Filip Engels introduceerde ook de nieuwe generatie, zoon Stijn en dochter Eline Engels die beiden meewerken zowel op locatie als in het atelier.

Deze industriële ontwikkeling is een realisatie van de firma Desremo bv uit Deinze. De bestuurders Pieter Desauw en echtgenote Ines Reynaert staan voor een moderne en duurzame interpretatie van industriële ontwikkelingen en creëren zo een aangename en aparte werkomgeving.

Met de opening van “Kunstdal” krijgt de stad Eeklo er een waardevolle aanwinst bij, die de economische groei stimuleert en duurzaamheid bevordert. Het park is een voorbeeld van hoe moderne bedrijfsparken kunnen bijdragen aan een betere toekomst voor zowel bedrijven als de gemeenschap.

(PDB)