Eeklo Hoofdartikel

KFC Eeklo lanceert een zomerbingo-night met luxe prijzen

Eind april, heerste er bij KFC Eeklo grote voldoening over het voorbije seizoen. Nieuwe bewindsman Jan Wulffaert en zijn team hadden daar alle redenen toe. De start werd niet gemist, men hield zelfs enkele favorieten in bedwang, en in de eindafrekening was men op een knappe vijfde plaats geëindigd. Enkele spektakelwedstrijden waren de saus geweest op een voortreffelijk voetbalmenu. 

Alle positieve trends werden zowaar ook op beleidsniveau doorgetrokken. De kantines en accommodaties zijn opgekuist, en het oefenveld werd van een degelijke verlichtingsinstallatie voorzien. Met Jan Wulffaert is er nu een preses aan het hoofd die het vernieuwde KFC Eeklo verder zal leiden in een tijdperk dat voetbal ook volop business is geworden.
Intussen kondigt zich de eerste oefenwedstrijd van het elftal aan met een topper. Deze vindt plaats op donderdag 1 augustus tegen eerste nationaler KSC Lokeren-Temse. Start om 20 u op de getrimde grasmat aan de Zandvleuge. Gratis toegang.

Zomerbingo

Na hun succesvolle Winterbingo, met meer dan 100 spelers, komt nu een vervolg met een Zomerbingo Night nu zaterdag 6 juli met start om 19h30, simultaan in beide kantines op adres  Zandvleuge 66, Eeklo. De inkom is vrij en gratis, geen reservatie nodig. En er zijn tal van luxe prijzen te winnen waaronder een alleskoker van Thermomix (waarde 300 euro), een Air Frier, een stoomstrijkijzer en nog  talrijke waardebonnen.

Nieuwe naam voor stadion ?

Voorzitter Jan Wulffaert droomt intussen steeds luider van een nieuwe naam voor het Fécé Eeklo stadion, momenteel nog steeds officieel het Roger De Vlaeminck stadion.
XOLADIO is een recente startup van voorzitter Jan, een betaaloplossing voor evenementen, festivals, hotelketens en andere. Naar het voorbeeld van de Ghelamco Arena, die onder impuls van nieuwe baas Sam Baro de nieuwe naam ‘Planet Group Arena’ kreeg, of ook het voormalig ‘Roger Van De Stock stadium’ dat Lotto Park werd onder Marc Coucke, zou ‘XOLADIO’ ooit de nieuwe naam van het terrein in Eeklo kunnen worden. Een interessant proefballonnetje van Jan Wulffaert ? (PDB)