Voorzitter Jan Wulffaert, GC Gerben Goethals, Jeugdvoorzitter Nils Boelens en ondervoorzitter Bart Claus in het bijzijn van het jeugdbestuur van Cercle Brugge.
Eeklo

FeeCee Eeklo tekende overeenkomst met Cercle Brugge.

Een samenwerkingsverband tussen K.F.C.Eeklo Jeugd en Cercle Brugge Jeugd is een feit. De groen-zwarten waren hierbij vragende partij vermits zij in de gaten kregen dat er bij FeeCee Eeklo opnieuw iets leeft.

Ook zij willen de trein niet missen want het lijkt menens te zijn aan de Zandvleuge. De jonge voetballers en de jeugdtrainers van Eeklo zullen er met de samenwerking alleszins wel bij varen en wijzer van worden. Gezamenlijke stagetrainingen op zowel het “Roger De Vlaeminck stadion” als op “Jan Breydel” en evenzeer samenwerking bij het organiseren van jeugdtornooien zit er aan te komen. Lezingen van gastsprekers, workshops en demonstratietrainingen georganiseerd door Cercle jeugdacademie kunnen voortaan bijgewoond worden.
Voetbaljeugd van Eeklo en omstreken: voel u geroepen om mee te profiteren van de nieuwste ontwikkelingen in de centrumstad.
Inschrijvingen mogelijk aan de Zandvleuge 66 nu woensdag 7 juni vanaf 17h30, vrijdag 9 juni vanaf 19h, dinsdag 13 juni vanaf 18h30 en zaterdag 17 juni tussen 9h en 12h.

(PDB)