Het nieuwe hoofdbestuur van K.F.C. Eeklo : Gerben Goethals, Isabeau Coudeville en Jan Wulffaert, ook officieel verdeler van Hyundai in het Meetjesland.
Eeklo Hoofdartikel

Gratis naar de voetbal !

KFC Eeklo voorzitter stunt op eerste thuismatch.

Jan Wulffaert, de kersverse nieuwe voorzitter van Fécé Eeklo gaat onverdroten verder met zijn ambitieus programma en niets is hem teveel om dit in de verf te zetten.  Daarom nodigt hij iedereen uit om de eerste thuismatch van zijn club, een publiekstrekker tegen buur Evergem, gratis bij te wonen !

Wulffaert:“Wie vroeger genoten heeft van de successen bij de Fécé kan alles herbeleven. Ik wil terug veel volk naar ons plein, daarom schaf ik de eerste barrière, een inkomticket van 6 euro af voor de eerste thuismatch volgende zaterdag 9 september om 19.30 !”

Een nooit eerder uitgevoerde publiceitsstunt die kan tellen voor sympathisanten en supporters die nog zouden twijfelen. Join the club.

Méér feest

Intussen is de eerste uitmatch in de competitie tegen de Goalgetters van St-Laureins achter de rug en de uitslag bij het ter perse gaan van dit artikel nog niet bekend. Hopelijk heeft de Eeklose club hierbij een goede start genomen, als voorbode van een later succesverhaal ?

Aanstaande zaterdag is er op het plein aan de Zandvleuge 166 meer aan de hand dan gratis toegang. 

Het nieuwe bestuur en de nieuwe fanionploeg worden officieel voorgesteld (zie foto’s op blz. 5) en de voorzitter, tevens officieel dealer van het merk Hyundai, stelt in primeur de nieuwste versie van het succesmodel KONA voor aan het aanwezige publiek. Wie zal het de hoofdsponsor, zichtbaar op alle nieuwe clubtruien, kwalijk nemen dat hij van dergelijke gelegenheid wat publiciteit probeert mee te pikken voor zijn eigen firma? Tevens worden liefhebbers en supporters al vanaf 17.30 u welkom geheten met een eetfestijn.

Voor de democratische prijs van 20 euro (15 euro voor kinderen tot 12 jaar) zijn er ribbetjes of kipfilet voorzien à volonté. Bel naar 09/377 35 25 en reserveer uw plaats. Steun voor eigen maag en ook de club. Voor de kinderen is een springkasteel voorzien.

Apart uitgenodigd cliënteel van garage Wulffaert wordt om 16.30 u tijdens een receptie ter gelegenheid van de nieuwe KONA een glaasje Cava aangeboden.

KONA

De nieuwste versie van deze iconische wagen wordt met diverse modellen in primeur voorgesteld, zowel in hybride-, electrische-, benzine als dieselversie. Deze gedurfde, opgewaardeerde SUV valt onmiddellijk op. De gestroomlijnde, opvallende neus en aerodynamische, vloeiende lijnen benadrukken zijn futuristische stijl met alle intelligente spitstechnologie aan boord, zelfs tegen het in slaap vallen achter het stuur. 

Het is duidelijk dat de eerste thuismatch van KFC Eeklo dbaadt in een roes voor enthousiaste fans, supporters en opnieuw geïnteresseerden om een nieuwe hoopvolle toekomst in te zetten. 

Info: www.kfceeklo.com   www.wulffaert-hyundai.be

Piet De Baets