Eeklo Hoofdartikel

Rode Duivels en Ronde van Frankrijk worden van nabij gevolgd: Keukens ADREM strooit met ‘gouden’ cadeau

Reus Medar, de mascotte van Adrem, volgt het EK voetbal en de Ronde van Frankrijk op de voet. En met reden. Een voorraad ‘gouden’ broodroosters van Smeg (*), ligt weggelegd als cadeau voor klanten die dit jaar een keuken kochten of nog zullen kopen. Als één voorwaarde, niet zo evident maar je weet nooit, wordt vervuld: de Rode Duivels moeten de finale winnen op 14 juli !

De broodrooster met gouden kleur (zie foto) heeft een waarde van 200 € en kan snel een nostalgisch hebbeding in de keuken worden. Maar ook Medar, straks terug alom aanwezig in de Ronde, beschikt over gouden broodroosters voor wie hem tijdens de ronde op tv kan lokaliseren. Een plezierige uitdaging waarmee vorig jaar elke dag meer dan 200 aandachtige supporters een kans waagden. Uitleg verder.
(*) Smeg is een bekend merk van keukentoestellen

Voetbalroem

Hopelijk gaat de duivelse euforie mee de hoogte in naarmate de Rode Duivels enkele van hun matchen op rij kunnen winnen. Medar heeft reeds zijn voetbaltenue in de Belgische driekleur aangetrokken en staat ermee te pronken in het EK dorp in Aalter. 

Bij Adrem wordt het voetbalgebeuren dan ook van nabij gevolgd want een eindoverwinning van onze Rode Duivels kan hen zowel in de voetbalroem laten delen, maar ook een fortuin aan broodroosters kosten. Adrem heeft filialen in Eeklo, Zelzate, Wetteren, St.Martens Latem, Bornem en Boortmeerbeek.

Hoever van de eindmeet ?

Dit jaar trekt Adrem met mascotte Medar voor de derde keer naar de Tour de France en slaat haar tenten op in 6 verschillende locaties (Faenza (It.), Macon, Troyes, Orléans, Gap en Nice. Medar wordt elke dag langs de route van een etappe gezet, op een uitgekiende plaats om in beeld te kunnen komen op tv. En dan begint voor de kijker een leuke wedstrijd. Wie de imposante reus opmerkt stuurt onmiddellijk een SMS met het aantal kilometers dat hij van de meet verwijderd staat naar het nummer 0487/417.664 (de nog af te leggen kilometers staan steeds links bovenaan in beeld. De in volgorde telkens 13de juiste sms wint een gouden Smeg broodrooster. Elke dag opnieuw. En iedereen, alle tv kijkers, ook niet-klanten van Adrem, kunnen hieraan deelnemen. De uitslag verschijnt online via facebook van Adremkeukens.

Uitverkoop

Vijf jaar na de opening van de toonzaal in Eeklo (zie foto), vindt Adrem de tijd rijp om de toonzaal grondig te vernieuwen. Onder de slogan “onze toonzaal krijgt een facelift” 

worden een vijftiental toonzaalkeukens uitverkocht aan spotprijzen. Wie dus zijn slag wil slaan moet niet twijfelen en langskomen. 

Kooplustigen kunnen ter plaatse modellen komen opmeten en dan thuis uitzoeken hoever de maten passen. De aangeboden modellen zijn 100 % intact, nooit gebruikt en volgen de hedendaagse trends, zowel landelijk als modern. Mét alle inbouwtoestellen inclusief. Niet alleen een klus voor zelfplaatsers, maar Adrem kan ook aangesproken worden om de modellen thuis te komen plaatsen met het eigen plaatsingsteam. Voor velen in het verleden hun ‘koopje van het jaar’.
Zie het aanbod op de website www.adremkeukens.be. Naservice voor deze modellen wordt door Adrem gewaarborgd.
Binnenkort zullen intern ook verbouwingen gebeuren. Tijdens deze verbouwingen blijft de winkel open en biedt men ‘stofkortingen’ aan op nieuwe keukens.

Piet De Baets