Nederland

Zomer-evenementen in Sluis

In Sluis is het altijd gezellig, maar tijdens evenementen net iets meer.

De ondernemers in Sluis maken zich op voor de komende evenementen in juli en augustus, zoals de fokveetentoonstelling, 4 avondmarkten en de Belfort Oldtimerrit.
Alle info op www.sluisonline.nl

Fokveetentoonstelling

Zaterdag 13 juli vindt de jaarlijkse Fokveetentoonstelling met veekeuring op de Groote Markt in Sluis. Diverse boeren uit de regio stellen deze dag hun dieren (voornamelijk koeien en kleinvee) ten toon.

Avondmarkten

De avondmarkten op dinsdagen 23, 30 juli, 6 en 13 augustus staan al jaren garant voor een hele dag vol gezelligheid. Er is een grote braderie van 11 tot 22 uur. Ook de winkels zijn tot 22 uur geopend. Tussendoor geniet je op één van de gezellige terrassen terwijl je vanaf circa 16 uur oog in oog staat met unieke, hilarische en spectaculaire straatacts. Op diverse terrassen is er ’s avonds (live) muziek. Een programma van de straatacts is terug te vinden op www.sluisonline.nl.

Belfort Oldtimerrit

Op zondag 25 augustus vanaf 9 uur verzamelen oldtimers zich op de Groote Markt in Sluis voor de Belfort Oldtimerrit. Rond 10.30 uur vertrekt de stoet en rijden ze eerst een rondje door het centrum waarna ze de polders inrijden voor een rondrit door de Zwinstreek. Om circa 16.30 uur rijden de “oudjes” opnieuw een rondje door het centrum van Sluis.

(PDB)