Eeklo

Wereldlunch met gerechten uit19 landen

Op zondag 26 november 2023 organiseert Rode Kruisopvangcentrum Eeklo voor de 10e keer een Wereldlunch, al jaren vaste prik op de laatste zondag van november en inmiddels een kleurrijke traditie.

Vanaf 13u ben je van harte welkom voor een culinaire ontmoeting met de bewoners en kun je proeven van een smeltkroes aan smaken. Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt. 

Tijdens de wereldlunch staat het gebouw vol eetkraampjes en serveren bewoners versbereide gerechten uit hun eigen land. In ieder kraampje staat een ander land en/of gerecht centraal. Ben je benieuwd naar de ingrediënten of bereidingswijze? Op vraag geven onze gelegenheidskoks je vast wel enkele keukengeheimen prijs.

Het opvangcentrum biedt onderdak aan 117 bewoners. Momenteel verblijven er 19 verschillende nationaliteiten. Kom dus niet alleen proeven, maar ook kennismaken met de verschillende culturen van het opvangcentrum. Voor wie wil is het mogelijk om als nagerecht een rondleiding te volgen met één van de begeleiders!

 Inschrijven kan uiterlijk tot maandag 20 november 2023 via 09/376 78 60 of integratie.oceeklo@rodekruis.be. Prijs? 12 euro pp (kinderen t/m 12 jaar en Uitpas met kansentarief: 6 euro)  Waar? Pokmoere 1A, Eeklo

(PDB)