Beeld ter illustraitie (Image by mrsiraphol on Freepik)
Eeklo

Vernieuwd restaurant Zonneheem valt in de smaak

Het restaurant van het LDC Zonneheem (Schietspoelstraat 9) zit sinds deze zomer in een nieuw kleedje: niet alleen de inrichting werd opgefrist, maar er wordt ook samengewerkt met een nieuwe leverancier en een nieuw aanbod van maaltijden samengesteld uit seizoensproducten wordt aangeboden.

Het afgelopen jaar werd de werking van het restaurant geëvalueerd en geluisterd naar de bedenkingen en suggesties van de bezoekers. Flexibiliteit was één van de grote vragen. Inschrijven voor een maaltijd kan voortaan terug tot twee dagen vooraf. Maar het nieuw reservatiesysteem laat ook toe om eventueel nog dezelfde dag in te schrijven. Informeer daarom de dag zelf aan de balie of er nog plaats is.
Dat het nieuwe restaurant in de smaak valt, is te zien aan de bezoekcijfers, dat met 25 personen per dag is gestegen.
Om voedseloverschotten tegen te gaan biedt men eventuele overschotten van het restaurant vanaf dinsdag 3 oktober dagelijks aan via de app ‘Too good to go’ met twee formules: een verrassingspakket met 1 maaltijd aan 3,29 euro of een pakket met twee maaltijden aan 5,99 euro. Als inwoner van Eeklo betaal je voor een dagschotel 8 euro, die bestaat uit soep en een hoofdgerecht. (UiTPAS 6 euro, niet-Eeklonaren 10 euro). Reserveren en betalen aan de balie tussen 9 en 13 uur. Op www.eeklo.be/restaurantzonneheem vind je ook het menu van de maand.