Op bovenstaande foto minister Van Peteghem, Karel Lattrez (midden) en de familie Van Hootegem met zonen Diede (links), Joakim (wit hemd) en vader Hans (uiterst rechts).
Waarschoot

Minister Van Peteghem hield uitgebreid publiek in de ban

Op uitnodiging van boekhoudkantoor Van Hootegem kwam vorige dinsdag minister Vincent Van Peteghem een 100-tal geïnteresseerden ademloos boeien met zijn voor de gelegenheid zelden gehanteerde ‘open’ stijl, hem deels ontfutseld door moderator-journalist Karel Lattrez van VTM.

Alle ministeriele verantwoordelijkheden kwamen aan bod met nadruk op het financieel beleid, maar ook met diverse anekdoten en een kijkje achter de verborgen schermen van de regeringssamenkomsten. Een leerrijke en bijwijlen plezierige avond, allesbehalve een verkiezingsmeeting.
Op donderdag 2 mei (19u) is het de beurt aan Vlaams minister Matthias Diependaele (N-VA) over de diverse aspecten van zijn beleid. Moderator is dan VTM-journaliste Catherine Moerkerke. De toegang is gratis en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Inschrijven vooraf is noodzakelijk via “ contact@vahodi.be “.

(PDB)