Adegem

Fanfare Watervliet geeft concert in CC Hoogen Pad

Na hun succesvol concert van vorig jaar in Sint-Margriete is de Koninklijke Fanfare EMM Watervliet opnieuw druk aan het repeteren geslagen in de aanloop naar hun tweede project ‘Samen’ nu zaterdag 13 januari in CC Den Hoogen Pad in Adegem.

Het wordt een mooi programma rond samenhorigheid, dat dirigent Johan Ferlin heeft samengesteld met stukken uit musicals, films en toneelstukken. 

Voor dit project werden weer een heel aantal muzikanten uit onze regio samengebracht: een 50-tal op het podium, met daarbij ook nog een aantal zangers en solisten. Het geheel belooft alvast een mooi spektakel te worden. De toneelklas van de gemeentelijke muziekschool Sint-Laureins staat in voor de presentatie en een gelegenheidskoor neemt de zang voor haar rekening.
Het concert kreeg de titel ‘SAMEN’ als symbool voor de samenhorigheid die de leden ondervinden tijdens repetities, de samenwerking met alle muzikanten uit zoveel verschillende muziekverenigingen uit de streek en vooral de verbindende kracht van muziek. De leden hebben allemaal een link naar vriendschap en verbondenheid.
Tickets kosten 15 euro in voorverkoop (tot vrijdagavond) en 18 euro op de avond zelf. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen 7 euro.
Info en tickets via www.emmwatervliet.be of 0485/41 63 51.

(PDB)