Lievegem Zomergem

Rijvers: het niet te missen festival

Van Joost Klein tot Pommelien, een reünie van FC De Kampioenen én een gloednieuw podium: Rijvers Festival wordt dit jaar nóg indrukwekkender.
Taptoe zet even alles voor u helder op een rijtje.

Wil je weten waar Camille op vrijdag 16 augustus zal uithangen om voor vuurwerk te zorgen ? Op het geliefde Rijvers Festival ! En ze is lang niet alleen want méér dan 100 artiesten, verspreid over liefst vijf (!) podia komen van donderdag 15 (hoogdag) tot en met zondag 18 augustus naar Zomergem. Rijvers festival mag je niet missen als je samen met onder meer Joost Klein, Regi & Linda, Pommelien, Coely, Metejoor, André Hazes of K3 wil feesten. Of als je met de nonkels of Marcske en Bieke van de Kampioenen een selfie wil. De Love Stage wordt elke dag op gang getrokken door de ambiancemakers van Radio Topkaas. Maar je wordt er ook verrast door Noordkaap, grote artiesten zoals Rick De Leeuw Wim Opbrouck en Isabelle A die een ode brengen aan de overleden Luc De Vos, Urbanus en de Fanfaar bijvoorbeeld of Portland.

Vijf podia

Rijvers Festival is het snelst groeiende festival in Vlaanderen en daar zijn vier grote redenen voor. Je vindt er de grootste artiesten van hier, er schuilt een verrassing achter elke hoek, er is voor elk wat wils. En, hoewel het festival elk jaar telkens weer groeit, kan je er in alle comfort genieten. Het Festival bevindt zich op een prachtig domein met dit jaar zelfs een extra, gloednieuw 5de podium ‘De Loewe Hut’ . 

TikTok Stage

Ook dit jaar zet Rijvers Festival weer volop in op zijn befaamde TikTok Stage met nog meer meet-and-greets dan afgelopen edities. Maak je klaar voor een nieuwe FC De Kampioenen-reünie op Rijvers Festival met Herman Verbruggen (Marcske), samen met actrice An Swartenbroekx (Bieke). Een selfie met Pol Goossen en Marleen Merckx, gekend als ‘Frank & Simonneke van Thuis, of met de nonkels of met TikTok-vedettes Steffi Mercie & Gerben Tuerlinckx ? Het kan allemaal op de TikTok Stage.

Bij de podiumnaam Beats Stage hoeven we geen tekeningetje te maken: gedanst zal er worden bij onder meer Marco Bailey Omdat Het Kan & Average Rob en Yves Deruyter.

“Op Rijvers Festival vind je de ene attractie na de andere, een rolschaatspiste bijvoorbeeld. Onze affiche is bijna compleet. Hou onze kanalen komende weken maar in de gaten, want er staan nog een paar kleppers te wachten”, zegt woordvoerder Floris Benoit. “We starten deze keer op de feestdag van 15 augustus en gaan dan tot en met zondag door. Je kan meer dan 100 artiesten en muzikanten zien.”

Tickets

Redenen genoeg dus om nu al een weekendticket, goed voor liefst vier dagen, te kopen. Dat kan simpelweg via de site rijversfestival.be

Kinderen tot 12 jaar betalen slechts 20 euro voor een dagticket en 40 euro voor vier dagen én het hele programma.

Kinderen kleiner dan één meter gratis toegang.

Ticketprijzen voor tieners en volwassenen variëren van 62,5 euro voor een dagticket tot 125 euro voor een combiticket van maar liefst vier dagen.

Net als bij de vorige edities zijn er ook VIP-arrangementen én is er een gezellige familiecamping pal aan het festival.

(PDB)