Glenn Geeraerts, jeugdvoorzitter Nils Boelens, voorzitter Jan Wulffaert, Bart Claus en Gerben Goethals.
Eeklo Hoofdartikel

De FeeCee start initiatietrainingen voor de jeugd 

De nieuwe voorzitter Jan Wulffaert houdt woord en start nieuwe initiatieven om FC Eeklo terug naar sportieve hoogten te tillen. Vooral de jeugd komt met voorrang in beeld.

Initiatie-trainingen op de terreinen ‘van K.F.C.Eeklo (Zandvleuge) gaan door op woensdag 10 mei van 15 u tot 17 u en zaterdag 13 mei van 10 u tot 12 u. Dit zijn dé momenten voor de jeugd van het Meetjesland, zowel jongens als meisjes, om al spelend te genieten van het voetbalgebeuren.

Onder leiding van Nils Boelens en Bart Claus, die de jeugd de komende jaren zullen dragen en Glenn Geeraerts die sportief de verbinding tussen jeugd en seniors zal versterken, wordt de jeugd klaargestoomd voor de toekomst.
Uiteraard zal dit niet over 1 nacht ijs gaan en Rome is ook niet gebouwd op 1 dag, maar we gaan er met zijn allen volledig tegenaan en met volle ambitie om stap voor stap Eeklo terug een club te geven die een (centrum)stad verdient.
We zijn nu volop van start gegaan met het nieuwe seizoen en het heeft al heel wat dribbels en passes gekost. Samen met het hoofdbestuur hebben we de ambitie om tegen het seizoen 2024/25 er volledig te staan en in een rechte lijn de club te laten groeien. En dit proces begint dus vandaag!
Dus, oudsten van de kleuterschool en sportieven van de lagere school, voel u geroepen want de voetbalterreinen zijn van jullie en voor de ouders is er de gevulde kantine

(PDB)