Lievegem

Popkoor Bon Ami last 3de voorstelling in

Omdat de voorstellingen voor 4 en 5 februari snel uitverkocht waren, wordt een derde concert ingelast op vrijdag 3 februari om 20 uur in De Kring in Waarschoot. Tickets kosten 12 euro (volwassenen) en 7 euro (-16 jaar) via info@koorbonami.be of 0472-72.51.69.

Het Boek van Bon Ami
Met meer dan 70 zangers en zangeressen is het Lievegems popkoor Bon Ami al sinds de start in 2020 een groot succes. De ambitie was duidelijk: wekelijks zangplezier met jaarlijks enkele optredens. In juni vorig jaar organiseerde het koor een eerste, beperkt concert dat op een mum van tijd uitverkocht was. Dat smaakte zeker naar meer en dus organiseert het koor nu een nieuwe reeks concerten.
“De rode draad in het concert is ‘Het Boek van Bon Ami’,” aldus dirigent Jacob Vermeire. “Tijdens dit muzikaal verhaal vertellen we het ontstaan van ons koor, hoe de globale pandemie ons tijdelijk stil liet staan, maar vooral hoe het koor een succes werd. Dit allemaal door middel van prachtige muziek, ondersteund door mijn eigen band By Far.”
“Voor onze 70 zangers en zangeressen is de repetitieavond hun avond van de week”, zegt voorzitter Johan Vermeire nog. “Ons jongste lid is 21 jaar, de oudste is 72. Sommigen hebben koorervaring, anderen hebben alleen nog maar in de auto of onder de douche gezongen. Eén van de leden is oud-burgemeester Tony Vermeire. Na enkele weken kwam ook zijn vrouw mee…”
(PDB)