Sara (rechts) geeft de lessen, haar medewerkster Julie zorgt voor administratie en praktische bijstand.
Eeklo

Bekende danslerares start aparte fitnesslessen voor 55-plussers

Sinds begin september is Sara Mussche (44), overbekend van haar dansschool S-Pression, gestart met een vernieuwde aanpak en uitgebreid aanbod lessen voor volwassenen onder de slogan “Fit met Sara”.

De lessen krijgen een eigen outlook met eigen website, Facebook en Instagram. Tot voor kort was dit aanbod nog ondergebracht bij S-pression, maar vanaf september gaat dit nu een apart leven leiden voor 55-plussers die graag op een positieve en gezonde manier willen sporten, fitnessen en dansen in groep.
Sara: “Of je nu beginner of gevorderde bent, er is nog altijd ruimte om nieuwe ervaringen op te doen en jezelf uit te dagen. Bij mijn “fitmetsara” staat het plezier van het sporten centraal met aandacht voor een positieve sfeer in groep.”
Bij Sara kan je terecht voor yoga, Pilates, partyrobics, workout én blijf fit/opnieuw fit 55+.
Actief bewegen op latere leeftijd verkleint de kans op verschillende aandoeningen en botbreuken. In deze lessen zorgt Sara dat je oefeningen krijgt op maat om fit te blijven of om opnieuw fit te worden. Fitmetsara vindt plaats in het sportpark van Eeklo (voor de cursus workout en blijf fit/opnieuw fit 55+) en in Quercus, Molenstraat 160 (voor Pilates, easy Pilates, partyrobics, yoga en easy yoga). Er zijn daarvoor 4 dagen naar keuze voorzien per week en 1 les kost 12 €. Alle verdere info: www.fitmetsara.be

(PDB)