Eeklo

Roger De Vlaeminck Classic voor wielertoeristen

Op zaterdag 23 september kan je inschrijven en deelnemen, tussen 8 u en 11u, aan onze Milaan-San-Eeklo, een eerbetoon aan onze grote wielerkampioen Roger De Vlaeminck.

De Vlaamse Grimpeur biedt u 3 uitgepijlde ritten aan zonder kasseien, de kortste is een van 54, maar enkel in de ritten van 81 en van 130 km zitten er iets minder dan 1 km kasseistrookjes, maar u gaat wel over «De Poggio» van Maldegem-Kleit !

Wij loodsen de wielertoeristen graag langs de toeristische plaatsjes die onze regio te bieden heeft en toch leent het parcours zich om wel of geen hoog gemiddelde te halen voor wie dat wil.

Ook nieuw is uw persoonlijke opdracht: hoeveel kerken zag je tijdens uw rit? Bij aankomst volgt nog een extra vraag van wat je nog zou kunnen gezien hebben.  

Je kan inschrijven voor onze Milaan-San-Eeklo in het sportpark van Eeklo (Burg. Lionel Pussemierstraat, 157) tussen 8 u en 11 u. U komt binnen via de schuifdeuren, en dan de trap op en rechtdoor de oude kantine van de basket binnen waar wij u graag verwelkomen.

De Vlaamse Grimpeur is een toffe club met vooral toeristen op wielen die genieten van de compagnie, het fietsen en van de streken langswaar er wordt gefietst! Word lid via onze website of stuur een mailtje naar de.vlaamse.grimpeur@live.be. Voor meer info: www.rdv-classic.be & www.devlaamsegrimpeur.be

(PDB)