Aalter

4de Star Wars verzamelbeurs

Op zaterdag 29 juni organiseert Tom Boute, een inwoner van Lievegem, voor de vierde keer een Star Wars verzamelbeurs in Aalter. De bedoeling is om verzamelaars en Star Wars fans samen te brengen in een soort Toy Fair waar verzamelstukken worden getoond en verhandeld.
Tom, beheerder van de Facebook-groep “Vintage Star Wars Belgium”, ontdekte een paar jaar geleden dat er bij Star Wars-verzamelaars in de Benelux nood is aan een event. Verzamelaars zijn permanent op zoek naar unieke ontbrekende items en delen graag hun hobby met mensen die dezelfde passie hebben.
De eerste editie vond plaats in 2019 en de reacties waren overweldigend. Inmiddels daagden er voor de volgende edities dealers op uit Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk met items van sterke kwaliteit. De beurs groeide uit tot een jaarlijkse blijver.

A galaxy far far away

Niet enkel leden van de online community Vintage Star Wars Belgium, maar Iedereen die houdt van Star Wars is welkom, of je nu puur fan bent van de films of een gebeten verzamelaar. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis binnen. Wie een Early-bird ticket koopt maakt kans om prijzen te winnen én krijgt bij aankomst een gepersonaliseerde naambadge als snelle ijsbreker om elkaar makkelijk te kunnen herkennen en aanspreken. 

Info: zaterdag 29 juni van 10 tot 16 u. in zaal Kadans, Stationsstraat, 71, Aalter. Inkom 9 € aan de kassa. Kinderen -12 j. gratis. Raadpleeg ook de website www.vintagestarwars.be.
Zelf Vintage Star Wars Collector? Word lid van Vintage Star Wars Belgium op Facebook.

(PDB)