Enkele uitgenodigde bekenden vonden elkaar op zondagavond in de VIP-tent. V.l.n.r.: notaris Frank Deraedt, burgemeester Kim Martens, CD&V-voorzitter Steven Lambert, Piet De Baets (Taptoe), Minister van Financiën Vincent Van Peteghem en schepen Hilde De Graeve. De foto werd genomen door Koen Loete, ex-burgemeester van Eeklo.
Zomergem

Veel volk en hoog bezoek op Rijvers festival

De vierdaagse van Rijvers is geëindigd in een immens succes. Met meer dan 40.000 bezoekers werd het record van vorig jaar met 33 % extra overtroffen.

Dit échte zomerse festivalweekend overtrof opnieuw alle verwachtingen. Vol was vol, aan de kassa verscheen op zaterdag het uitverkocht-bordje. Het mooie weer hielp een flink handje.

Meer dan 100 artiesten, verspreid over 4 podia zorgden voor ieder wat wils. Tussen hen Regi Live, Viktor & Kobe, Camille, #LikeMe, Pauline, Pommelien Thijs, Natalia, XINK, de Guy Swinnen Band, TikTok-ster Céline Dept en K3, om er maar enkele te noemen. Voor Stien Edlund, een influencer met 5,7 miljoen volgers op TikTok en 254.000 volgers op Instagram, stond zaterdag een 100 meter lange rij van fans te wachten voor een selfie met haar.
Volgend jaar wil Rijvers Festival opnieuw 4 dagen lang doorstomen met de openingsavond op donderdag 15 augustus.

(PDB)