KLJ-Bassevelde is klaar voor een druk feestweekend op 26 en 27 april aanstaande.
Bassevelde

Twee feesten in één weekend.

Het laatste weekend van april is al voor het achtste jaar op rij een tijdstip om naar uit te kijken voor de Basseveldse KLJ-afdeling. “Op vrijdag met de Nacht van de Ambiance, op zaterdag met Switched Under The Lights”, klinkt het bij het jonge volkje.

De tijd toen Sergio, Yves Segers en de Romeo’s de blikvangers waren is reeds lang geleden. “Onze Nacht, op vrijdag 26 april, brengt steeds heel wat lol en vertier naar Bassevelde” zeggen de leden van de Basseveldse KLJ-afdeling. “Dit jaar zal het niet anders zijn. Aanstaande vrijdag vliegen we erin met een oude bekende. Opnieuw komt Yves Segers richting Blokmeersstraat. In zijn zog Sam Gooris en niemand minder dat mister ‘Laat de zon in je hart’ Willy Sommers.”

Jeugdwerk

“Op zaterdagavond kan de jeugd een tweede dag op rij terecht in onze gemeente”, horen we. “We hebben in Switched Under The Lights een aantal top DJ’s klaarstaan. Nina Black speelde reeds op Tomorrowland Winter en wordt vergezel door Sven&Clé, Funkatek, DJ No Nome en DJ Brnt.” Stevige namen dus die geld in het laatje moeten brengen die we later op het jaar willen investeren in onze jeugdwerking”, zegt Filine Van Moorhem. “Ook voor de kinderen van het eerste leerjaar (-9 jaar red ) die voor het eerst welkom zijn op zondag en verder voor de kampen en de klassieke sportfeesten.”
Info over tickets op de facebookpagina van beide organisaties.

(LK)