Een koppel uit Mariakerke (Gent) duimt en is zeer tevreden over de service en ontzorging van Energized. Al hun paperassen werden van a tot z voor hen opgelost.
Hoofdartikel Meetjesland

Stap nù over naar zonne-energie. Prijs nooit zo laag geweest !

Goed bedoelde raad van Michiel en Gillian, twee jonge Meetjeslandse experts met tien jaar ervaring in zonne-energie.

Energized noemt hun firma, gevestigd in Kunstdal 25c in Eeklo. In korte tijd uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor groene energie in het Meetjesland. En voor velen reeds dé lokale expert in zonne-energie en duurzame oplossingen. Hun eerlijke en transparante offertes geven veelal de doorslag voor vertrouwen in een verdere samenwerking.

Twee jonge dynamische techniekers uit Lievegem die alles zoveel mogelijk zelf doen om kosten te besparen: installatie en plaatsing, (gratis) persoonlijk bezoek aan huis voor bestuderen van de daksituatie, een noodzakelijk behoeftegesprek met de aanwezigen en berekening van de meest rendabele oplossing voor maximaal rendement.

Sinds korte tijd ervaren Michiel en Gillian hoe de meest recente marktomstandigheden de prijzen voor zonnepanelen drastisch hebben doen dalen. Vandaar hun goedbedoelde conclusie: nooit eerder was er een gunstiger en voordeliger moment om de gratis kracht van de zon naar uw woning te brengen ! Verlaag uw energiekosten drastisch op een goedkope manier en help tegelijkertijd de planeet met een positieve ecologische voetafdruk.

Energized behandelt elk project met persoonlijke aandacht en zorgt ervoor dat elke installatie naadloos aansluit bij uw specifieke behoeften en verwachtingen.
Tussendoor berekenen ze voor u nog de terugbetaaltermijn van uw investering, ontzorgen ze u met de paperassen in verband met aangifte zonnepanelen, keuring en eventueel recht op verlaagde btw. Nadien kan men – zodra nodig – beroep doen op  hun snelle en efficiënte naservice, 

Kortom, als je kiest voor Energized, werk je zorgeloos samen aan een groenere toekomst !

Bezoek hun website www.energizedbv.be voor meer informatie of bel voor direct contact naar Annick op 0470/67.50.55 om een gratis consultatie aan huis te plannen.

Piet De Baets