Kaprijke Waarschoot

Sponsor-wijnverkoop voor jongerenleefgroep ‘De Kere’

Ter gelegenheid van de Warmste week wil ‘Blij Leven vzw’ voor hun jongeren die zich in een problematische opvoedingssituatie bevinden een chillruimte sponsoren door de verkoop van wijn, net voor de eindejaarsfeesten.

Blij leven heeft in het Meetjesland twee campussen, een in Waarschoot (Berg 8) en een in Kaprijke ( Voorstraat, 38). Ze hopen met het sponsorgeld een ‘Happy Cabin’ te kunnen aankopen, een stevige blokhut in de grote buitenruimte van de leefgroep in de campus te Kaprijke. Op die manier creëren zij voor hun jongeren van 12 tot 18 jaar een ruimte waaraan zij soms nood hebben om los van de leefgroep te kunnen samenkomen, babbelen, chillen, pingpongen of gewoon even alleen te zijn. Zij verblijven nu samen in één groot huis. De Happy Cabin kan ook preventief benut worden om vormen van agressie te voorkomen.
Om dit project financieel te laten lukken organiseren ze een wijnverkoop. Een selectie van een 15-tal uitgelezen rode, witte en rosé wijnen rond 7 €, 13 €, 20 € en 24 € (champagne) kunnen worden besteld tot vrijdag 8 december 2023. Bestellen doe je via de webshop (www.mfcmeetjesland.be) door te klikken naar ‘wijnverkoop’ en dan op een fles naar keuze te tikken waardoor je winkelwagen verschijnt en het verschuldigde bedrag overmaakt op de rekening. (je ontvangt een mailtje met betaalinstructies). De bestelling is pas definitief nadat de betaling is ontvangen. Vanaf woensdag 13 december 2023 zullen de bestellingen klaar staan voor afhaling op de campus te Waarschoot (Berg 8), afhalen tijdens de kantooruren). Bestelformulieren kunnen ook op de campussen zelf opgehaald worden of per telefoon op 0491/56.48.86) Bestel dus snel jouw favoriete wijn voor de eindejaarsfeesten en steun dit mooie project!

(PDB)