Nederland

Sluis in winterse sferen

De Sluise ondernemers pakken dit jaar weer flink uit. Prachtige kerstverlichting, muziek in het centrum, een schaatsbaan van echt ijs en een eindejaarsactie met een gigantisch prijzenpakket. 

Middenstands Vereniging Sluis heeft het Sluise centrum in deze donkere wintermaanden in winterse warme sferen gebracht.

Schaatsbaan

Vanaf zaterdag 16 december kunnen de schaatsen weer ondergebonden worden in Sluis. Op de Groote Markt staat t/m zondag 7 januari een XXL schaatsbaan. Er kan geschaatst worden op echt ijs. Speciaal voor de kleinste schaatsertjes, is er een aparte kleuterbaan waar ze op hun gemak de beginselen van het schaatsen onder de knie kunnen krijgen. In de gezellige N’Icebar, die uitkijkt op de schaatsbaan, kun je terecht voor tickets, schaatsenverhuur en natuurlijk een drankje en hapje.
De schaatsbaan is dagelijks geopend vanaf 11 uur tot 22 uur. M.u.v. kerstavond, dan is de baan geopend tot 18 uur en de schaatsbaan is gesloten op 1e kerstdag en 1 januari.
Er kan geschaatst worden in tijdsblokken, zie voor tijdsblokken en overige informatie www.sluisonline.nl

Kras & Win Eindejaarsactie

Op 1 december start de jaarlijkse “Kras & Win Eindejaarsactie”. De eindejaarsactie staat bekend om zijn riante prijzenpakket t.w.v. € 20.000,–. Bij de deelnemende zaken ontvang je t/m zondag 7 januari bij je aankopen een kanskaart “kras & win”. Je kan meteen (of thuis) checken of je prijs hebt. Misschien win jij wel een van de vele waardebonnen die in Sluis te besteden zijn, zo kun je gratis “uit eten” of shoppen. Een dagje Sluis in de actieperiode wordt zo nog leuker!
Info: www.sluisonline.nl Hier vind je de meest actuele informatie over schaatsbaan, Kras & Win Eindejaarsactie en andere nieuwtjes in Sluis.

(PDB)