Sint-Laureins

GrensTriatlon maakte succesvolle start 

De organisatoren van de GrensTriatlon kunnen tevreden terugblikken op de eerste editie van een sportief dagje voor jong en oud met 585 deelnemers die op Pinksterzondag de weg naar het centrum van St-Laureins vonden.

Sebastien Teichmann en Anneleen Huyghe mogen zich dan ook een jaar lang Mister en Miss GrensTriatlon 2023 noemen. De uitslagen en bijkomende foto’s zijn te raadplegen op www.smo-scott.be. Ook  bij de jeugd en het Team Series Circuit kregen we enkele spectaculaire races te zien. De jeugdwedstrijd bij de jeugd A en junioren (leeftijd 16 tem. 19 jaar) telde tevens als selectiewedstrijd voor het wereldkampioenschap bij de jeugd.

De lokale deelnemers en supporters waren alvast present en genoten van 3 sporten en een dag vol vertier in hun eigen dorp. De pijnpunten van de lokale middenstand en omwonenden werden in de evaluatievergadering alvast meegenomen. Deze eerste editie van de GrensTriatlon smaakte duidelijk bij iedereen naar meer. Op naar de volgende editie op Pinksterzondag 19 mei 2024 voor dit Meetjeslandse sportevent voor het ganse gezin!