Vennoten David Van Quekelberghe en Dennis Tazelaar voor residentie ‘India Jute’, een van de realisaties van D&D Projectbouw in de Zuidmoerstraat in Eeklo. (foto: © MW)
Meetjesland

Opendeurdag bij D&D Projectbouw: “Zorgeloos investeren in vastgoed en steeds zeker van huuropbrengst”

Op vrijdag 29 september organiseert D&D projectbouw van 17.30 tot 21 uur een opendeurdag in de Euerardstraat 99 in Eeklo. “We leveren er vijf appartementen op en dat is een feestje waard. Voor geïnteresseerden is het tevens hét moment bij uitstek om kennis te komen maken met onze unieke aanpak. Inschrijven kan tot 25 september via  ann@ddprojectbouw.be”, klinkt het enthousiast. 

Eind 2013 richtten David Van Quekelberghe, zelfstandig aannemer sinds 2005, zijn vrouw Ann Acke en Dennis Tazelaar D&D Projectbouw op. De afgelopen jaren realiseerden ze in Eeklo en omstreken al tal van mooie kwaliteitsappartementen, waaronder residentie ‘India Jute’ in de Zuidmoerstraat. Hun laatste realisatie, die binnenkort wordt opgeleverd, bevindt zich in de Euerardstraat 99. “We bouwden er vijf appartementen, vier met twee slaapkamers en een met drie slaapkamers”, vertelt Dennis Tazelaar. “We zijn heel trots op het eindresultaat. De appartementen zijn kwalitatief afgewerkt en onder meer door de 31 zonnepanelen en de nauwkeurige afwerking is ook het E-peil heel goed.”

Mooie appartementen in de Boelare

Een ander mooi project van D&D Projectbouw bevindt zich in de Boelare 118 in Eeklo. “Daar realiseren we momenteel vier kwalitatieve en duurzame appartementen, een met twee slaapkamers en drie met een slaapkamer. We bieden heel het pand met alle appartementen aan tegen 900.000 euro, alle kosten inbegrepen (notariskosten, aansluitingskosten, btw,…). Het hele gebouw heeft een maandelijkse huuropbrengst van minimum 2.130 euro voor een periode van minimum vijftien jaar, wat neerkomt op een jaarlijks rendement van 2.85%” Al heel wat investeerders gingen in zee met D&D projectbouw en genieten nu zorgeloos van hun opbrengsteigendom. “Via een derde partij verhuren we onze nieuwbouwpanden met een niet-opzegbaar huurcontract van minimum 15 jaar”, vertelt Dennis. “De investeerders worden daarbij volledig ontzorgd, waarbij de huurders niet weten wie de eigenaar is. Investeerders hoeven zich over niets zorgen te maken. Ze moeten enkel het huurcontract tekenen en zijn steeds 100 % zeker dat de huur op het einde van de maand op hun rekening staat. Een formule die heel wat investeerders aanspreekt door de zekerheid die ze hebben door de gegarandeerde huurinkomsten in combinatie met het zorgeloos verhuren.”

Beter dan de staatsbon

Op zoek naar een interessante investering voor een beperkter budget? Dan is de obligatie van D&D Projectbouw misschien wel iets voor jou. “Onze obligatie heeft een looptijd van vijf tot tien jaar en heeft een nettorendement van 4,34 % op jaarbasis. Instappen kan met een bedrag van minimum 25.000 euro en maximum 75.000 euro per persoon. Een goede manier om onze gronden en groei te financieren en minder afhankelijk te zijn van de banken”, besluit Dennis enthousiast. 

(Michel Wijne)

Dennis

dennis@ddprojectbouw.be • 0476 85 83 98 
Meer info op: www.ddprojectbouw.be