Kom kijken en neem deel aan het groepsgevoel van K.F.C. Eeklo.
Eeklo Maldegem

Nu zaterdag: Voetbaltopper KFC Eeklo tegen SVK Maldegem 

Wie een Meetjeslandse voetbaltopper wil meemaken en zich spannend wil amuseren moet nu zaterdag 21 oktober dringend naar het terrein op de Zandvleuge te Eeklo. Daar gaat namelijk de derby K.F.C.Eeklo >< SVK Maldegem door om 19h30.

Ieder jaar is deze match een beklijvende sportieve gebeurtenis. Ditmaal staan de zenuwen gespannen nu beide teams brandende ambities hebben om hogerop uit te komen.
Bij beide clubs zijn daarvoor ingrijpende investeringen gedaan. Niet alleen in de samenstelling van het team maar in Eeklo ook met een hyperambitieuze nieuwe voorzitter in de persoon van Jan Wulffaert, die als hoofdverdeler van het merk Hyundai financiële mogelijkheden benut voor zijn Fécé-hobby.
Bij SVK Maldegem gaan de investeringen binnenkort naar een nieuw kunstgrasveld. K.F.C.Eeklo heeft een opgefrist en aantrekkelijk stadion en zoekt met een sinds kort veranderde clubnaam (vroeger ‘Meetjesland’) terug naar zijn heroïsche roots van weleer.
De tribune van het “Roger de Vlaeminck stadion” aan de Zandvleuge is ruim genoeg om 687 supporters te verwelkomen. Voor de economisch verantwoorde prijs van slechts 6 euro zit je 2 uur lang hoog en droog te genieten van deze spannende klassieker om nadien eindeloos te blijven ‘filosoferen’ in de bar… (PDB)