Sint-Laureins

Nieuw boek van Sonja Slock

‹Kind van het gouden licht›, de kracht van een arm, intelligent jong meisje is een prachtig en uniek verhaal dat zich (fictief) afspeelt in en rond de sloppenwijken in Calcutta, India.

De hoofdrollen zijn vooral weggelegd voor opgroeiende meisjes uit de laagste kasten die geen kans op onderwijs krijgen. Eentje springt er echter boven uit: Mamuna Kumar! Zij slaagt er in, ondanks haar eigen onfortuinlijk leven, een baken van licht en toekomst te zijn voor de kleinsten en de armsten… Het is het nieuwste boek van Sonja Slock uit St.Laureins die al eerder ‹De ooievaar kwam uit India› en ‹Parels van Calcutta› op haar naam schreef.

Haar nieuwste werk bevat meerdere onderwerpen, waaronder oplichting, verkrachting, kinderarbeid, ongeletterdheid, bijgeloof, tradities, pandemie, weeshuis, kindmoeders, bedelaars, ambacht, overleven, moesson, enz. Alle gretige lezers, moeders en grote dochters, mensen uit het adoptiemilieu of het onderwijs zullen met veel toewijding het verhaal tot zich nemen en zich er in verliezen. Enkel beschikbaar Online op sonjasbooks.com

De eerste 100 lezers kunnen geheel gratis lezen. Eens het leesaccount is aangemaakt, kan men lezen waar en wanneer men wil, op GSM, I-Pad, PC, E-Reader.

Info: Sonja Slock Tel. 0477/803080

(PDB)