Eeklo Hoofdartikel

Niet alleen Regi komt naar ’t Kaaiken…

De eerste grote attractie voor de Kaaifeesten van oktober is pas bekend. Op zaterdag 5 oktober treedt Regi op ter gelegenheid van de fuif ‘Ambiance op ’t Kaaiken’, samen met nog 3 andere vedetten: Nina Black, De Bromeo’s en de coverband B Four. 

Net als vorig jaar is deze fuif op zaterdagavond (voor 5 uur topamusement) betalend. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 1 februari. Bij de start van de verkoop kost een ticket 9 euro, later wordt dat 12 euro en uiteindelijk 15 euro. Dit is minder dan de helft dat doorgaans voor dergelijke affiche wordt neergeteld. Er vroeg bij zijn is dus de boodschap. Info: www.kaaiken.be.

Willy Sommers 

De Kaaifeesten 2024 beloven weer een voltreffer te worden waarbij iedereen aan zijn trekken komt. Op vrijdagavond 4 oktober gaat traditioneel de rockavond door waarvan de affiche later bekend wordt gemaakt. De zaterdagavond wordt naar een jonger publiek gemikt met op de affiche (vooral) Regi, Nina Black, De Bromeo’s en de coverband B Four.
De zondag (gratis toegang !) komen de Schlagerfanaten aan hun trekken met de lokale Glenn Thienpondt en Johan Dennis. Vervolgens is het de beurt aan Bandit en Jens, om te eindigen met de grote namen als Good Shape, Swoop en (terug) Willy Sommers. Op maandagnamiddag worden de senioren verwend met Luc Caals, Les Folles De Gand en Johan Veugelers. In de prijs van 5 euro toegang zijn er ook 2 tassen koffie met rozijne- en koekeboterhammen inbegrepen.

(PDB)