Een ingericht studentenkot voor 193.5 €
Meetjesland

Modelkot van max. 200 € bij Kringloopwinkels

Binnen een kleine maand start het nieuwe academiejaar. Maar de opstart van een nieuw jaar brengt heel wat kosten met zich mee.

Tot 16 september loopt er in de Kringloopwinkels in het Meetjesland een studentenactie.  In hun winkels (behalve Zomergem) staat een kamer uitgestald zodat je ziet hoe je op een kleine oppervlakte een leuk en gezellig kot kan inrichten.  Daarbij komt dat het ook veel goedkoper is (tot meer dan 50%) als je kiest voor tweedehandsspulletjes t.o.v. nieuw gerief.  Zo kan je zelfs een kamer inrichten voor minder dan 200 € budget, interessant voor de portemonnee en voor de impact op het milieu.
Op de foto: tafel 10 €, bureaustoel 20 €, bed/lattenbodem/matras 90 €, nachttafel 15 €, kast 60 €, rekje 20 €. Totaal: 215 € Actie -10% korting = 193,5 €.
Uiteraard kan je er ook nog terecht voor huisraad, elektro, kledij, boeken, decoratie, klein bureaumateriaal, fietsen. Kortom, alles om je kot in te richten kan je terugvinden in één van deze winkels.
De korting van 10% is geldig op meubilair en huisraad, op vertoon van je studentenkaart of inschrijvingsbewijs. Deelnemende Kringloopwinkels: Eeklo, Aalter, Maldegem, Assenede, Lovendegem. Meer info op www.m-accent.be.

(PDB)