Dr. Kristel Wauters & Dr.A.M.De Sonville
Hoofdartikel Lievegem Lovendegem

Kabinet cardioloog De Sonville overgelaten

Anne-Marie De Sonville (69) gaf na 20 jaar per 1 juni jl. de fakkel van haar drukke dokterspraktijk door aan Dr. Kristel Wauters.
Het kabinet blijft wel actief op dezelfde locatie in de Diepestraat 9, Lovendegem, waar dr. De Sonville haar professionele activiteit uitoefende.

Dr. Wauters (47) uit Lembeke studeerde af aan de VUB als cardioloog in 2008 en volgde nadien 3 jaar opleiding in cardiale elektrofysiologie en ritmologie in Duitsland. Tot vorige week was ze als cardioloog 10 jaar werkzaam in de privé praktijk van de wereldvermaarde Professor cardioloog P. Brugada in Aalst. Ze doet elektrofysiologisch onderzoek en interventies in het Universitair Ziekenhuis Brussel.

In de praktijk te Lovendegem zal ze zich naast algemene cardiologie vooral ook richten op sportcardiologie, elektrofysiologie en cardiac device programming (pacemakers, defibrillatoren).

Dr. Wauters heeft de intentie om in dezelfde geest van haar voorgangster te werken op vlotte verwijzing van patiënten via de huisartsen uit de streek. Zij is bereikbaar op haar GSM nummer 0468/ 11 26 79 of via haar website www.cardiologie-wauters.be.

Dr. De Sonville heeft er het volste vertrouwen in dat de patiënten ook in de toekomst hartelijk en met hoogstaande kennis verder zullen opgevangen en behandeld worden.
Zij wenst haar talrijke collega’s na 20 jaar te bedanken voor de hechte en vlotte samenwerking en haar talrijke patiënten voor hun sympathie en vertrouwen. 

(PDB)