Hoofdartikel Lievegem

DELUXE: Dé grootste oudejaarsfuif van het Meetjesland keert terug naar Waarschoot!

Vorig jaar organiseerde KLJ Waarschoot in samenwerking met IsoReVo, na een stilte van 8 jaar, opnieuw het grootste oudejaarsfeestje van het Meetjesland, genoemd “DELUXE”. 

Na 10 geslaagde en succesvolle edities werd DELUXE in 2015 een laatste keer georganiseerd en pas 8 jaar later terug vanonder het stof gehaald. Einde 2022 werd de 11de editie opnieuw een groot succes. Dus lag het voor de hand dat ook dit jaar de traditie verder wordt gezet op 30 december vanaf 23 uur. 

Tel samen met uw gezelschap af naar 2024 en geniet van een avond vol muziek en spektakel. De inrichters voorzien een oudejaarsshow waar je nog lang nadien van versteld zal staan. Special effects, vuurwerk, vuur en heel veel confetti. Ben jij klaar om de longen uit je lijf te schreeuwen, want er worden enkele grote namen verwacht, waaronder 5napback, Arthur Lewis, Lester Williams en nog vele anderen. Uiteraard kan ook hun eigenste dj Merlo niet ontbreken. Leg je beste oudejaars herinneringen vast in de fotobooth of kom even tot rust in onze cavabar met uitzicht over het adembenemende podium.

DELUXE is een 18+ evenement en vindt plaats op oudejaarsavond van 23u tot en met 6u in loods ALBO, Willemstraat 21, Waarschoot. Er is een parking voorzien langs de N9 – parking Delhaize Waarschoot. Shuttlebusjes zorgen ervoor dat je zorgeloos tot aan het evenement wordt gebracht. Voor de sportievelingen onder ons wordt een fietsparking voorzien voor de ingang van het evenement. 

Be there or be square!  Info en tickets
(VVK 20 €) via
www.deluxekljwaarschoot.be

(PDB)