Evergem

Circus Bavaria is terug.

Het is traditie dat Circus Bavaria voorstellingen geeft tijdens de herfstvakantie In Evergem. De tenten worden opgeslagen op het terrein aan Elslo en de hoek van de R4.

Van zaterdag 28 oktober tot/met 12 novemer is er dagelijks een vertoning om 14.30 uur, uitgezonderd 6, 7, 9 en 10 november.

Ook in 2023 zijn er nieuwe artiesten en attracties uit verschillende landen. Uit Praag Miss Victoria met haar speelse hondendressuur, later zien we haar ook met prachtige katten. Uit eigen land komt Yentl Verbiest met kunsten aan de trapeze. Uit Duitsland de diabolokunsten van Anton Tarbeev, zijn zoon Anton Jr. jongleert op de monofiets. Miss Katharlna laat tapijten zwieren tijdens haar jongleren met de voeten. Uit Oekraïne nog niet vertoonde acrobatische acts. Yentl speelt met vuur en doet ook nog toeren op haar hoge eenwieler. De Bavaria-clowns Pico en Caroline zorgen voor de lachmomenten.
De kassa is open om 13.00 uur. Loges kunnen worden gereserveerd op het nummer 0497-674.338 tussen 9 en 12 uur. Verdere Informatie op onze nieuwe website circus-bavaria.be.

(PDB)