Lievegem

Ticketverkoop Rijvers Festival meteen door het dak

De verkoop van de weekendtickets van Rijvers Festival heeft meteen een vliegende start genomen. Zaterdagochend lanceerde de organisatie de verkoop. «Er zijn méér weekendkaartjes de deur uit dan we ooit hadden durven vermoeden. De verkoop gaat door het dak», zegt woordvoerder Floris Benoit.

“Je voelt dat mensen nu al zin hebben om een fantastische festivalvierdaagse te beleven. Vooral ons geweldig brede aanbod wordt gesmaakt”, aldus Benoit. “Zo komen jongere mensen komen vooral voor hun nieuwe jonge held Average Rob en zijn dj-set. Anderen komen dan weer voor Regi Live met al zijn gasten of voor Bart Peeters en zijn liveband. Ook ‹Intergalactic Lovers’ valt regelmatig als naam. Opvallend: ook de camping is in trek. Wat we vooral horen: we komen omdat dit in de mooiste periode een stukje vakantie in eigen land is. Genieten met alle vrienden samen, in een nooit gezien decor. Waar vind je een vierdaags feest tegen zo’n aanbod?”. Rijvers Festival vindt dit jaar plaats van vrijdag 11 tot en met maandag 14 augustus. De weekendtickets zijn op dit moment in volle verkoop.
PRAKTISCH: Rijvers Festival. Vier dagen feest, vier podia en meer dan 100 artiesten. Tickets & de eerste namen vind je op
www.rijversfestival.be
(PDB)

Een reactie achterlaten