Bij een tearoom hoort ook een speeltuin.
Sint-Laureins

Cecile’s: nieuwe tearoom/restaurant in St.Laureins

Op zaterdag 1 juli krijgt Sente er een interessante horecazaak bij aan de Dorpsstraat, 127. Een restaurant met nadruk op ontbijt, middaglunch en tearoom met terras en speeltuin voor kinderen.
De keuze voor Sint-Laureins is niet toevallig, maar geïnspireerd door de rustige en aangename sfeer die deze regio te bieden heeft.  Zakvoerder Kilian Teirlinck (20) wou een gezellige ontmoetingsplaats creëren waar zowel lokale bewoners als bezoekers kunnen genieten van een heerlijke maaltijd, tapas of wafel/pannenkoek/ijscoupe.

De naam “Cecile’s” verwijst naar de grootmoeder van zaakvoerder Kilian Teirlinck, een inspirerende vrouw die altijd bekend stond om haar liefde voor koken en het creëren van heerlijke gerechten. Het is met trots dat de kleinzoon Kilian nu haar naam en haar nalatenschap voortzet door een plek te creëren waar mensen kunnen genieten van smaakvolle maaltijden en gezellig samenzijn.
Ook Kilian, afgestudeerd aan de hotelschool Spermalie, heeft zijn passie voor eten en gastvrijheid duidelijk van haar meegekregen en wil die delen met zijn gasten-bezoekers. Zijn pand in de Dorpsstraat werd in ijltempo afgewerkt en in orde gebracht door zijn buurman Tom van Jacobs renovatie en technieken.

Gevarieerd

“Cecile’s” biedt een gevarieerd dagmenu aan met typische gerechten als croques, slaatjes, poke bowls, toasten en tapas tot op zaterdagavond. De keuken blijft dan open tot 21.30 u en de zaak sluit om 23 uur. De focus ligt op het gebruik van verse, hoogwaardige ingrediënten om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden die voldoen aan de diverse smaakvoorkeuren van de gasten.
Cecile’s is gesloten op maandag en dinsdag, maar is op de andere weekdagen van woensdag tot en met zondag doorlopend open van 9 tot 18 u. (zaterdags tot 23 u).
De tearoom serveert in de namiddag vers bereide dessertgerechten zoals pannenkoeken, wafels en ijscoupes. De tearoom is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een smakelijke traktatie in een charmante omgeving, op het terras of bij de kinderen in de speeltuin.
Een specialiteit van Kilian is nu al een voltreffer onder zijn vrienden: een ontbijtformule met 4 prijzen: 10, 15, 20 of 25 euro.  (Piet De Baets)

Adres: Dorpsstraat 127, Sint-Laureins  GSM: 0476/02.28.80

Cecilesreservatie@hotmail.com

www.ceciles.be

Kilian Teirlinck, zaakvoerder