Eeklo

Biljartfinale tornooi “ Grote Prijs Lievegems Tegelhuis “

Op zaterdag 27 mei, met aanvang om 13u, heeft in zaal Montana (Markt 6, Eeklo) de finaledag plaats van het nationaal ploegentornooi driebanden “ Grote Prijs Lievegems Tegelhuis “.

Met een record aantal inschrijvingen van 47 deelnemende teams blijven er uiteindelijk 4 over welke elkaar zullen bekampen op die slotdag.
De eerste halve finale gaat tussen een team uit Gent (Bjorn Caudron en Johan Martens) en een team van de organiserende Eeklose Biljartclub (Franky Bruggeman en Leslie Menheer).
In de andere halve finale gaat het tussen een team van Torhout (Pascal Maes en Peter Mostrey) en een team welk voorlopig nog niet gekend is.
Uitsluitsel hierover valt op een kwartfinale gespeeld op donderdag 25 mei tussen een team uit Belsele (Patrick Pevenage en Peter Dhaens) en een team van de Eeklose Biljartclub.
Op dinsdag 23 mei zullen teams van de organiserende club (Daniel Himschoot en Freddy Staelens tegen Jan Van Acker en Raf Vlerick) nog in een 1/8e finale moeten uitmaken wie de kwartfinale op 25 mei zal spelen. Op zaterdag 27 mei vangt finalepartij aan tussen de winnaars van de 2 halve finales omstreeks 16u30. Finale-apotheose wordt gevolgd door proclamatie en receptie waarbij iedereen welkom is.

(PDB)