Boven, vlnr; Geert Van Renterghem, Vera Roesbeke, Wendy Verspeelt, Jeroen Rombaut, Johan De Ronne, Martine Verbruggen, Nik Braeckman Midden vlnr; Rika Blansaer, Stef Pieters, Lena Vermeire, Désirée Maryns, Sarah Schaillie, Amelie Vermeire, Isaak Huyghe, Gunter Lippens, Peter Van De Velde, Pascale Dellaert, Geert Claeys, Stephanie De Smet. Onder vlnr; Annick Daeninck, Koenraad Geerard, Vincent Laroy, Isabelle Bulté, Christophe Huysman, Ann Boterdaele, Freddy Haegeman, Gunther Batsleer, Guy De Neve, Marleen Boonaert
Lievegem

Lijst ‘Vrij en Lokaal Lievegem’ (VLL) is volledig

Vrij en Lokaal Lievegem is klaar voor 13 oktober met een volledige lijst en een afgewerkt kiesprogramma.

Ongeveer een jaar nadat de Lievegemse liberalen aankondigden om als VLL aan de gemeenteraadsverkiezingen deel te nemen, stelde lijsttrekker Ann Boterdaele de ploeg voor waarmee de partij naar de kiezer trekt. Een gewijzigde politieke realiteit was de aanleiding om te starten met een nieuwe lokale partij in Lievegem die open staat voor alle mensen die zich – los van nationale of regionale partijverbanden – willen inschrijven in het liberale verhaal van vrijheid én verantwoordelijkheid.
 Wie een blikt werpt op de samenstelling van de kieslijst, stelt vast dat VLL in die ambitieuze doelstelling is geslaagd. Van de 29 kandidaten heeft ongeveer één derde een lidkaart van Open Vld, wat betekent dat twee derden “verruimers” zijn die zich politiek willen engageren zonder banden met traditionele partijen. De beleidsvoorstellen van Vrij en Lokaal Lievegem voor de komende legislatuur zijn gebundeld in vijf thema’s: welvaart, veiligheid, ondernemerschap, dienstverlening, cultuur& vrije tijd.
Het volledige kiesprogramma is terug te vinden op de website www.vrijlokaallievegem.be
Meer info: ann@annboterdaele.be GSM: 0476/61.14.21 Facebook: https://www.facebook.com/VrijLokaalLievegem

(PDB)