Het dynamische team van Veraart & Partners heeft kennis van zaken en plaatst de klant steeds centraal.
Maldegem

Veraart & Partners voegtKantoor Van Meenen – De Pretoe aan zijn portefeuille

MALDEGEM — Al 18 jaar is Veraart & Partners hét adres bij uitstek voor verzekerings- en bankzaken. Ook van ver buiten het Meetjesland vonden al heel wat mensen hun weg naar deze betrouwbare partner. De stevige groei van de laatste jaren zet zich verder: op 1 september wordt Kantoor Van Meenen-De Pre toegevoegd aan Kantoor Veraart & Partners. Dit betekent ook de sluiting van het kantoor aan de Marktstraat. 

Ook in tijden van doorgedreven digitalisering blijven ze bij Veraart & Partners dicht bij hun klanten. Het is nog een van die zaken waar ze echt een persoonlijke aanpak hanteren en tijd maken voor de mensen. “We geven steeds heel concreet en tastbaar advies en spelen in deze snel veranderende tijden kort op de bal”, vertelt zaakvoerder Ronald Veraart, die 18 jaar geleden na een mooie carrière bij Rabobank Veraart & Partners oprichtte. Voor bankieren, sparen, beleggen, kredieten, financieringen en verzekeringen groeide deze zaak uit tot een topadres. Zowel bedrijven als particulieren kunnen er terecht voor professionele begeleiding en perfect advies op maat. “Veel grootbanken bouwen het persoonlijk contact met hun klanten af, maar wij gaan daar knal tegen in. Wij hebben immers nog altijd ruime openingsuren: maandag van 9 tot 19 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9 tot 17.30 uur doorlopend, ook over de middag! Uiteraard gaan wij ook nog altijd naar de mensen thuis! Met ons gedreven team dat kennis van zaken heeft, hanteren we een no-nonsense aanpak waarbij de klant steeds centraal staat”, aldus Ronald. “Complete en uitstekend onderbouwde bank- en verzekeringsconcepten dat is waarvoor Veraart & Partners staat.”

Meerwaarde en langetermijnvisie

Door zijn goede samenwerking met Crelan, een 100 % Belgische coöperatieve bank, en met diverse zorgvuldig geselecteerde verzekeringspartners kan Veraart & Partners voor zijn klanten een belangrijke meerwaarde creëren. “We koppelen daarbij een doordachte langetermijnvisie aan discrete en individuele adviesverlening”, aldus Ronald Veraart. Door deze dynamische aanpak vonden klanten van over heel België hun weg naar Veraart & Partners, waar ze je vermogen dagelijks laten groeien en van mening zijn dat jouw geld een luisterend oor verdient. Het hoeft dan ook niet verwonderen dat de kantoren in Maldegem en Knokke voor velen vertrouwde aanspreekpunten geworden zijn.

Infoavond met Geert Noels en Marc Langeveld

Op regelmatige basis organiseren ze bij Veraart & Partners interessante infoavonden. “Ook in woelige financiële tijden blijven we naar buiten treden met infoavonden. Zo nodigen we op maandag 11 september om 19 uur Geert Noels en Marc Langeveld van Econopolis uit om in de Commanderie in de Krommewege 22 in Maldegem te komen praten over de huidige stand van zaken in de wereld van de financiën. We vragen wel om op voorhand in te schrijven via ronald.veraart@crelan.be of op het nummer 050 40 40 10”, besluit Ronald Veraart enthousiast. 

(Michel Wijne)

Veraart & Partners Maldegem – 050 40 40 10 – maldegem@crelan.beverzekeringen@veraartpartners.beKoning Albertlaan 46 e

Veraart & Partners Knokke-Heist – 050 60 60 10 – knokke@crelan.be – verzekeringen@veraartpartners.be – Piers de Raveschootlaan 45a

Meer info op www.veraartpartners.be. Ook te volgen op Facebook en Instagram.