Eeklo

Sinterklaas komt terug naar Eeklo

De Sint is op doortocht in ons land en kan hierbij uiteraard alle brave kinderen uit Eeklo en omstreken niet vergeten.

Op zondag 12 november arriveert zijn boot in de Jachthaven. Op zaterdag 18 november geeft hij een groot feest voor iedereen. Komen jullie dit jaar ook weer dansen en gek doen met de Pieten? Maken jullie een tekening voor de Sint en geven jullie die graag persoonlijk af? Kom dan langs in Eeklo om de Sint en Pieten te zien aanmeren en de Goedheilig man en zijn vrienden te ontmoeten in de Blokhutten.
Aankomst in de Jachthaven zondag 12 november om 14 uur. Hij wordt er officieel verwelkomd door het stadsbestuur. De Sint en Pieten nemen even de tijd om met de kinderen te praten, lekkers uit te delen, selfies te maken en hun tekeningen in ontvangst te nemen.
Op zaterdag 18 november komt Sinterklaas met een delegatie Pieten naar de Blokhutten (Sportlaan 25) voor een groot feest! Tussen 10.00 en 13.00 uur en 14.00 en 16.00 uur voorziet de Sint in samenwerking met de Eeklose jeugddienst allerlei leuke animatie. Iedereen krijgt daarnaast ook de kans om persoonlijk bij de Sint langs te gaan voor een kort gesprekje. Elk kind ontvangt een mooi geschenkje van de Pieten.
Het feest in de Blokhutten is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Inschrijven kan vanaf vrijdag 20 oktober tot en met zondag 12 november via de website www.eeklo.be/sint of bij de jeugddienst (Kerkstraat 121). Voor de aankomst in de Jachthaven op zondag 12 november moet niet ingeschreven worden.

(PDB)