Maldegem

Multicultureel festival in Sint-Annapark

Op de laatste zondag van de zomervakantie (27/8) kan je in het Sint-Annapark van 14.00 tot 20.00 uur terecht voor het Multicultureel Festival. Een dag waar alle culturen samenkomen en hun liefde voor muziek, dans en eten met elkaar delen.
Het programma begint om 14.30 uur met een workshop Capoeira, een Braziliaanse vecht-dans waarbij dans, muziek, acrobatiek en vechtsport gecombineerd worden. Verder kan je om 16.00 uur genieten van een optreden uit het genre Zuid-Amerikaans. Om 18.15 uur gaan we over naar het genre Reagga/Ska.
Naast deze activiteiten is voorzien in doorlopende kinderanimaties (Afrikaans kinderdorp, springkastelen, grime, het maken van een totebag…), kan je een bezoek brengen aan de wereldmarkt en culturele infostandjes of je toekomst laten voorspellen bij een waarzegster. Uiteraard mag een multicultureel hapje en een drankje niet ontbreken.
Ontdek het gedetailleerde programma via www.maldegem.be/multicultureel-festival.
Heb jij Afrikaanse, Amerikaanse, Japanse, Indische of wie weet wel Australische collectorsitems (kledij, beeldjes, muziekinstrumenten etc.) die je graag wil verkopen op de Maldegemse wereldmarkt tijdens het Multicultureel festival? Registreer je nog snel tot en met 20 augustus via www.maldegem.be/wereldmarkt en wij nemen contact met je op.
(PDB)