Maldegem

Kerstconcert met de 2 Adegemse koren

Voor de zesde maal slaan de twee Adegemse koren de handen in elkaar om een mooi en gevarieerd kerstconcert op touw te zetten in de Sint-Adrianuskerk te Adegem.

Het Gemengd Koor Canticorum o.l.v. Jan Wauters en het kinderkoor De Papaver o.l.v. Annelies Lammertyn worden begeleid door pianist Stijn Wauters en saxofonist Raf Minten. Zij brengen klassieke en hedendaagse kerstmuziek, aangevuld met vredesliederen. Er is ook plaats voor een stukje samenzang.
Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven dit kerstconcert mee te maken, zijn er drie uitvoeringen gepland: op zaterdag 16 december om 20 uur en op zondag 17 december om 18 uur (ook om 15 uur maar reeds uitverkocht). De deuren worden 30 minuten voor aanvang van de uitvoering geopend.
Na elk concert kunnen de aanwezigen genieten van een gratis drankje tijdens de receptie op de speelplaats van de school De Papaver.
De opbrengst van de concerten gaat naar de werking van beide koren en naar de inrichting van de speelplaats van De Papaver. Verschillende Adegemse verenigingen verlenen hun gewaardeerde medewerking aan de organisatie. Een speciale dank gaat uit naar de vele sponsors.
De toegangsprijs bedraagt € 12 in voorverkoop en € 15 aan de kassa. Kaarten zijn te bekomen bij de koorleden en op het secretariaat van de school De Papaver (050/71.15.93 – secretariaat@depapaver.be).
Voor kaarten en meer info kan je ook terecht bij dirigent Jan Wauters (0484/95.43.44 – jan.wauters@telenet.be).

(PDB)