Sint-Laureins

Feestjaar FC Goalgetters start met winterwandeling

De Sentse Goalgetters krijgen een gouden tintje in 2024. De club viert volgend jaar haar vijftigste verjaardag, maar wil zo lang niet wachten om dit feestelijke jaar op gang te stappen. “We doen dit met een Winter Walk op vrijdag 29 december”, klinkt het.

“Dat is een winterwandeling van zowat zeven kilometer”, zegt mede-organisator Peter Vereecke van de Goalgetters. “We passeren langs een aantal iconische voetbalplekken. Plaatsen die erg belangrijk zijn geweest voor de Goalgettersfamilie. Het zijn onder andere het voetballokaal bij Filip De Keyzer, het eerste terrein op het speelplein in de Smissestraat en de Celiekerkweg waar veel voetbalplezier werd beleefd”.
De tocht heeft drie tussenstops waar hapjes en drankjes worden aangeboden. “De wandeling eindigt in de voetbalkantine aan het Singelken met een grote eindejaarsreceptie”, besluit Vereecke. “Wandelaars kunnen starten tussen 18.15 uur en 19.15 uur. Voor onderweg is er ook nog een quiz met leuke prijzen”. Inschrijven gebeurt via de website www.goalgetters.be voor de prijs van € 10 voor volwassenen. Kids onder de 12 jaar betalen de helft.

(LK)