Maldegem

Al 800 inschrijvingen voor 6de editie Dwars door Maldegem

Op zondag 26 mei lopen de straten van Maldegem weer vol voor de 6de editie van Dwars door Maldegem. Deze loopwedstrijd wordt georganiseerd door GO! campus Courtmanslaan Maldegem en geldt als officiële actie voor Kom op tegen Kanker. Het is een stratenloop door het centrum, in en rond het park en de omliggende straten van de gemeente Maldegem.

Jong en oud, gedreven lopers of minder getrainde recreanten kunnen op een verkeersvrij en gevarieerd parcours van 5, 10 of 15 km letterlijk en figuurlijk ‘de benen strekken’.
Voor kinderen tot 12 jaar is er een kidsrun van 500 of 1.000 meter. Een deelname omvat onder meer een medaille bij aankomst, elektronische tijdsregistratie, bevoorrading met water en enkele versnaperingen. Vorige week stond de teller al op 800 inschrijvingen.
Inschrijven kan nog steeds en gebeurt online via de website www.dwarsdoormaldegem.be tot vrijdag 24 mei. Op zondag 25 mei zijn daginschrijvingen mogelijk tot een kwartier voor de start. Voor de top-3 van elke afstand zijn mooie prijzen voorzien.
Deelnemers die willen meestrijden voor winst kunnen er bij inschrijving voor kiezen om vanuit het ‘competitie startvak’ te vertrekken.

Randanimatie

Gedurende de hele namiddag is er animatie op het grasveld aan de aankomst. Ook aan de jongsten is gedacht en worden springkastelen en mini-tattoos voorzien. Daarnaast kan iedereen terecht bij de diverse food stands en de openluchtbar. Tijdens en na afloop van de loopwedstrijd is er livemuziek van Les Deux (band) DDM-shirt voor Kom op tegen Kanker
Deelnemers krijgen bij hun inschrijving (zowel online als op de dag zelf) de mogelijkheid om een loopshirt aan te kopen. De opbrengst van deze T-shirts gaat integraal naar KOTK.
Meer info op www.dwarsdoormaldegem.be of op de Facebook- en Instagrampagina van de organisatie. Contact: info@dwarsdoormaldegem.be

(PDB)