Meetjesland

Primeur in Het Meetjesland: Het Slimme & Duurzame Visitekaartje!

Ontdek het nieuwe tijdperk van netwerken met het Slimme Visitekaartje !

Het Meetjesland neemt vooruitgang met een primeur in zakelijk netwerken: het slimme & duurzame visitekaartje van Linx. Een innovatieve vondst die traditionele methoden overstijgt en een ecologisch verantwoord alternatief biedt voor het delen van contactgegevens met (verouderde) visitekaartjes. Wees “in” en gebruik Linx.

Eén tik
Het concept is eenvoudig, maar de impact is groot. Het digitale visitekaartje van Linx maakt het mogelijk om contactgegevens snel en draadloos te delen. Even tikken of scannen met jouw smartphone en jouw profielpagina wordt direct geopend op de telefoon van je klant of contactpersoon. Met een simpele druk op de knop worden uw gegevens automatisch opgeslagen, waardoor het uitdelen en bewaren van fysieke kaartjes overbodig wordt.

Voordelen
Het einde van het tijdperk met papieren kaartjes betekent niet alleen gemak, maar ook een aanzienlijke vermindering van afval en een kleinere ecologische voetafdruk. Met Linx heeft u altijd één (digitaal geladen) kaartje bij de hand dat up-to-date wordt gehouden, wat resulteert in minder verspilling en een positieve impact op het milieu.

Enkele andere voordelen van het digitale Linx visitekaartje zijn onder meer:
• Razendsnelle uitwisseling van contactgegevens
• Combinatie van duurzaamheid en slimme technologie
• Altijd actueel en bijgewerkt
• Geen behoefte aan het drukken van nieuwe kaartjes
• Betreden van nieuw tijdperk van netwerken.

Het kaartje kost slechts éénmalig 29,99 euro. Bovendien is het compatibel met zowel Android als iPhone, waardoor het voor een breed publiek toegankelijk is.
Neem vrijblijvend contact op met Linx via linx.cards@gmail.com of bel 0492/67 38 23 om meer te weten te komen over deze baanbrekende technologie met Linx : één kaartje is voldoende !

Neem zeker ook eens een kijkje op de Instagram-pagina: www.instagram.com/linx.cards/