Meetjesland

Digitaal label voor uw huisdier + Slim & duurzaam visitekaartje!

Ontdek het nieuwe tijdperk van netwerken met het Slimme Visitekaartje !
In het Meetjesland wordt vooruitgang geboekt met een primeur in zakelijk netwerken: Linx introduceert een slim en duurzaam visitekaartje. Deze innovatie overstijgt traditionele methoden en biedt een ecologisch verantwoord alternatief voor het delen van contactgegevens. Wees ‘in’ en maak gebruik van Linx.

Eén tik
Met slechts één tik op je smartphone deel je contactgegevens draadloos. Het digitale visitekaartje opent direct jouw profielpagina op de telefoon van je klant of contactpersoon en slaat jouw gegevens op. Dit maakt het uitdelen en bewaren van fysieke kaartjes overbodig.

Voordelen
De voordelen zijn talrijk: razendsnelle uitwisseling van contactgegevens, combinatie van duurzaamheid en slimme technologie, altijd actueel en bijgewerkt, geen behoefte aan het drukken van nieuwe kaartjes en het betreden van een nieuw tijdperk van netwerken. Dit alles voor een eenmalige kost van slechts €29,99, compatibel met zowel Android als iPhone. Neem vrijblijvend contact op met Linx via linx.cards@gmail.comof bel 0492/67 38 23 om meer te weten te komen over deze baanbrekende technologie met Linx : één kaartje is voldoende !

Digitaal label voor uw huisdier

In de wereld van sociale media duiken vaak berichten op van mensen die vermiste huisdieren, van honden tot katten, vinden en oproepen plaatsen om hun eigenaars te vinden. Ook al is uw huisdier gechipt: wij hebben de oplossing: onze QR-halsbandhanger voor dieren. Scan simpelweg de QR-code aan de halsband en krijg meteen toegang tot cruciale gegevens zoals medische geschiedenis en contactgegevens van de eigenaar. Het biedt snel en gemakkelijk gemoedsrust, zonder te wachten op overheidsinstanties. 

Geen tijd verloren! linx.cards@gmail.com of bel 0492/67 38 23
Neem zeker ook eens een kijkje op de Instagram-pagina: www.instagram.com/linx.cards/

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-young-happy-woman-paying-online-holding-smartphone-credit-card-enter-info-application-mobile-phone-standing-against-beige-background-1024x682.webp