Sint-Laureins

FC Goalgetters nodigt oud-spelers uit voor 50-jarig bestaan.

1974: het jaar waarin Nederland net geen wereldkampioen voetbal werd, Eddy Merckx zijn vijfde en laatste Tour won, maar vooral ook het jaar waarin FC Goalgetters Sint-Laureins werd opgericht.

Vijftig jaar na datum willen zij al wie meeschreef aan de geschiedenis van hun club nog eens bij elkaar brengen. Sommigen komen nog regelmatig op het voetbal, anderen zijn wat uit het oog verloren. De hoogste tijd dus om nog eens de verhalen uit de tijd van toen boven te halen, maar ook vooruit te blikken naar het nieuwe voetbalseizoen.
Op donderdag 15 augustus is er de traditionele Dag van de Goalgetters, met vanaf 9u doorlopend jeugdwedstrijden, match Sente Rood – Nokere-Kruishoutem (16.30 u.), BBQ (19 u.) en live music van Les Deux. Inschrijven voor BBQ via www.goalgetters.be.
“Maar n.a.v. onze 50ste verjaardag nodigen we alle oud-spelers (jeugd en volwassenen) en oud-bestuursleden al extra uit voor een receptie op woensdagavond 14 augustus vanaf 19.30 u.”, klinkt het. Wil je er graag bij zijn? Schrijf je in via fcgoalgetters@gmail.com.

(PDB)