• Sleidinge
27/11/2022

Jaarlijks brengt de bekende autobusspecialist uit Sleidinge rond deze tijd een nieuwe brochure uit om zijn reisprogramma van volgend jaar voor te stellen. Dit jaar lanceert deze ‘partner in reizen’ een nieuwe formule in de vorm van een soort mini-vakantiesalon.
Deze week zaterdag 3 december gaat van 10 tot 18 uur in Langendam 63A, Sleidinge, een opendeurdag over reizen door met aparte standjes van fameuze partners als Club Med, TUI en MSC Cruises. Dit gaat gepaard met nieuwe reisbrochures, PowerPoint presentaties en veel uitleg over uw favoriete reisbestemming van volgend jaar.
Weidel Tours was al bekend om zijn busreizen naar verre bestemmingen, voor al dan niet begeleide cruises en reizen naar kerstmarkten (elke zaterdag in december vertrekt een dagreis), maar door overname van het Zomergems reisbureau Ross Travel (vorige lente), specialiseert het zich nu ook in alle individuele vakantiereizen en heeft als enige in de streek Club Med bestemmingen in portefeuille.

Sleepliner primeur
Zaakvoerders Tim Tfelt en echtgenote Karen Dellaert zitten als derde generatie al sinds 2006 gepassioneerd in de reisbranche. De laatste jaren hebben zij zich ondermeer toegelegd op skireizen en cruises, beide bestemmingen vandaag meer dan ooit in de lift. Hun speciale slaapbus, de Sleepliner heeft als dubbeldekker 28 individuele volledige bedden aan boord op een soort 1ste verdieping en is zo populair dat ook een tweede exemplaar snel werd aangekocht. 28 fanatieke skiërs hebben de keuze: vertrekken op vrijdagavond naar het bekende skioord Ischgl in Oostenrijk, 4 dagen ter plaatse en terug op woensdagmorgen, of vertrekken op maandag, 5 dagen ter plaatse en terug op zondagmorgen. Elke reis begint gezellig met een uitgebreid aperitief aan boord, gaan slapen en ’s morgens uitgerust toekomen aan het hotel. Het skiplezier kan ogenblikkelijk beginnen! Enkele dagen later, na deze shortski, uitgerust en tevreden opnieuw aan het werk…
Liefhebbers kunnen deze Sleepliner op zaterdag binnenin bezoeken.
Weidel en Ross Travel zijn exclusieve partners van het befaamde MSC Cruises en nemen u tegen de meest democratische prijzen ‘all-in’ naar de hele wereld mee. Al dan niet individueel of in groep met eigen Vlaamse begeleiding aan boord. Of je kan zéér exclusief een wereldreis per cruise maken. Dan ben je (naar keuze) 180 of 300 dagen onderweg en heb je intussen de hele wereld gezien. In de prijs is eten en drinken, hotelservice, ontspanning (zwembad, casino…) en fooien inbegrepen. Prijs op aanvraag en stuur Taptoe een kaartje van de Zuidpool . Alle info nu zaterdag !
Piet De Baets