• Maldegem / Waarschoot
06/03/2022

De werkgroep S@M (SAM, afkorting van ‘Shoppen in Maldegem’) laat het centrum van Maldegem straks terug opfleuren, nu Corona zo goed als achter de rug ligt.
Dat ze daarin écht slagen bewees het verleden. Met acties als ‘Win Uw make-over’, ‘Win uw luxeweekend bij Wout Bru’ en de ‘Lenteshopping’, plaatste deze kernwinkelgroep hun gemeente Maldegem al diverse keren in volle spotlights.
Hun volgende initiatief gaat 4 dagen lang door vanaf donderdag 17 tot en met zondag 20 maart a.s. onder de noemer “Lenteshopping”.
Deelnemende handelaars hebben coupons of kortingbonnen samengesteld die je op de naastliggende bladzijde vindt om uit te knippen. Het geeft recht op leuke originele acties, van een attentie tot mooie kortingen. De organisatie verloot bovendien een mooie elektrische fiets onder de deelnemers (waarde 2.200 €).
Deelnemen aan de tombola is makkelijk: knip de bon uit, vul er je naam en tel.nr. op in en drop hem in de urnes bij de handelaar waar je een aankoop hebt gedaan (1 bon per klant) De winnaar wordt automatisch verwittigd na de actie.
Er is ook een laatavond lenteshopping voorzien, op donderdag 17 maart tot 20 uur. Wellicht krijgt dit initiatief binnenkort een definitief vervolg met een avondshopping iedere eerste donderdagavond van de maand.
Hou alvast ook de derde zondag van juni vrij. Traditioneel gaat dan de grote centrumbraderie terug door, een publiekstrekker zonder weerga.
(PDB)