• Eeklo
01/05/2022

Er is nieuws over de gestopte matrassengroothandel Vercoflex, die een maand geleden–na 27 jaar–het vertrouwde verkoopmagazijn op het Maldegemse industriepark (Vliegplein) leeg achterliet. De Eeklose meubelfabriek BE.ST, langs de Zeelaan (N9) aan de voet van de brug van Balgerhoeke en gelegen achter garage Opel/Kia Haeck, nam de zaak over en bracht ze onder in een aparte afdeling van 350 m2 binnen hun meubelfabriek.
Een goede zaak voor klanten die op zoek zijn naar een klasse-matras , lattenbodem of boxspring en de voorkeur geven aan een gevestigde zaak met faam, vertrouwen, fabrieksgarantie als naservice en correcte (groothandels)prijzen.
De nieuwe zaak houdt de hele meimaand opendeurdagen met extreme korting en twee toepasselijke cadeau’s voor kopersErvaring gebundeld
Vercoflex was een uitloper van de ooit bekende meubelzaak ‘Verco’ langs de Handelskilometer, en 27 jaar geleden door stichter Eric Van Der Bruggen verhuisd naar het industriepark van Maldegem. Vercoflex was al die jaren het vertrouwd adres voor kwalitatieve matrassen aan betaalbare prijzen. Al die tijd werd de zaak mede geleid door trouwe verkoper/besteller Patrick Piers. Beiden wilden genieten van hun pensioen en de zaak werd leegverkocht.
16 jaar geleden namen Pieter Van de Voorde en Mario Van de Walle, twee veertigers, de zetelfabriek BE.ST over van hun baas Godfried Stockman. Ze brachten er de afdeling ‘Slaapcenter Pieter’ in onder en zijn zo al jaren vertrouwd met de matrassen branche.
“We hebben onze vele jaren ervaring samengebundeld”, merkt Pieter Van de Voorde terecht op, “waardoor we onze klanten nu het “BE.STe” slaapadvies kunnen geven. Onze klanten kunnen voortaan op beide oren slapen (knipoogt).”
De goede naam van Vercoflex wordt voortaan verder gezet onder de vleugels van twee vakmannen, in de stiel geboren en dagelijks paraat op de werkvloer, samen met 9 medewerkers die ook in de afdeling nieuwe salons op maat of herstoffering van oude salons en kussens, werken.
Geen BTW
Vanaf woensdag 4 mei wordt Zeelaan 21b in Eeklo het nieuwe adres van Vercoflex. Tot einde mei geniet je op heel het uitgebreide gamma matrassen, boxsprings, lattenbodem en kussens van een fikse korting: de 21% BTW wordt meteen afgetrokken van de prijs! Bovendien krijgt iedere koper er nog een gratis badjas én een hoofdkussen als openingscadeau bovenop. Pieter en Mario leveren zelf de matrassen, lattenbodems e.a. aan huis en nemen uw oude matras mee. De modellen in voorraad zijn zeer uitgebreid en bestelling worden binnen de 14 dagen vlot aan huis. geleverd. “Tenzij voor speciale bestellingen en maatwerk, zoals een matras in een caravan, mobilhome of boot, dat vraagt iets meer tijd”, vult Mario aan.

Piet
De Baets

Matrassengroothandel Vercoflex bij
zitmeubelfabriek BE.ST
Zeelaan 21b te Eeklo 09-378.49.86
www.zetelfabriek.be

Opgelet: de zaak ligt achteraan op een grote parking, te bereiken via een 100 meter lange toegangsweg. Open van woensdag tot/met zondag van 14 tot 18 uur, gesloten op maandag en dinsdag. .
(Foto’s Promeet ©)