• Eeklo
04/09/2022

Er staat weer een nieuw sportseizoen voor de deur, hét uitgelezen moment om in te stappen en alle goede sportvoornemens in de praktijk te brengen. Denk je aan badminton, dan kan één van onderstaande initiatieven in het Sportpark (de Stedelijke sporthal in de Pussemierstraat te Eeklo), je zeker bekoren. Zowel voor kinderen/jongeren als voor volwassenen.
Twijfelde je al een tijdje om te starten met badminton? Dan kunnen volgende “low-cost” initiatieven, vrije kennismakingsweken of infosessies je ongetwijfeld over de drempel trekken en kom je gewoon eens van badminton proeven
Kinderen/Jongeren.
Opendeurweken : Kom gratis en onbeperkt mee badmintonnen tijdens de promotieweken van 7 september tot 21 september, en dit op woensdag van 18 tot 19u30 en op zaterdag van 16 tot 18u. Kom in sportieve kledij, materiaal kan je ter plaatse ontlenen. Er is geen verplichting om lid te worden na dit proefspelen.
Proeflidmaatschap: Probeer voor een bescheiden bedrag de sport uit. Voor 40 euro kan je tot eind december genieten van de sport, dat is 4 maanden proeven van de sport en de club.
Start met Badminton lessenreeks : vraag tijdens de opendeurdagen zeker naar dit initiatief.
Volwassenen (en jongeren vanaf 16 jaar).
Net zoals de kinderen kunnen ook volwassenen gratis en à volonté terecht tijdens de opendeurweken van 7 tot 21 september, en dit op woensdag van 19u30 tot 21u45 en/of op zaterdag van 16 tot 18u30. Sta klaar in sportieve kledij en je kan zo instappen. Je mag uiteraard met je eigen sportieve sparringpartner(s) komen, maar ook als je alleen bent zorgen wij ervoor dat je aan de bak komt. En belangrijk: er is geen verplichting om lid te worden na dit proefspelen.
Proeflidmaatschap : proef van de sport zonder al te zware kost. Voor 40 euro kan je tot eind december genieten van de sport, dat is 4 maanden proeven van de sport en de club.
Start met Badminton lessenreeks : tijdens de eerste opendeurdagen kan je voorinschrijven voor de zesdelige lessenreeksen die zal starten op zaterdag 17 september. Deelnemen aan de lessenreeks kost 40 euro en omvat eveneens het proeflidmaatschap tot eind december 2022. Voorinschrijven tijdens de trainingen, of via mail (hermes.smash@belgacom.net), is aanbevolen. Op de dag zelf kan eventueel ook nog. De plaatsen zijn beperkt, maar bij voldoende interesse starten we misschien nog een tweede sessie op.
Uiteraard kunnen kinderen, jongeren en volwassenen ook aansluiten bij de normale clubwerking. Bij de start van het nieuwe seizoen zijn er nog voldoende plaatsen vrij. Er zijn infosessies voorzien op zaterdag 17 september om 15u, en op woensdagen 14 en 21 september om 18u30 (jeugd) en om 19u30 (volwassenen), of kom gewoon met je vragen langs tijdens de trainingen op dezelfde uren als hierboven voor de opendeurweken. Ook de reeds ervaren spelers zijn natuurlijk welkom bij ons.
(PDB)