• Maldegem

MALDEGEM - Ter gelegenheid van de viering van het 45-jarig lidmaatschap van hun lid Guy Massinon houdt Rotary Maldegem in de nieuwe gebouwen van het OCMW Warmhof aan het Begijnewater in Maldegem een tentoonstelling. De opening is voorzien vrijdagavond 16 oktober.

'Guy was in zijn professionele carrière een zeer gekend kunstglazenier, woonachtig in Mechelen en had opdrachten in binnen en buitenland. Na zijn pensionering had hij zijn liefde voor creatie niet verloren en hij heeft tal van moderne schilderwerkjes gemaakt in zijn atelier bij hem thuis. Hij is sedert een tiental jaar lid van Rotary Maldegem, na 35 jarig lidmaatschap in rotary Mechelen. Guy en onze club stellen die werken tentoon vanaf zaterdag 17 oktober tot en met zondag 25 oktober - dagelijks van 14 tot 18 uur in het OCMW-gebouw. De werken zullen ook worden verkocht, de integrale opbrengst is bestemd voor de internationale actie van Rotary 'Polio Plus', licht voorzitter Johan Maertens toe.
Rotary Maldegem doet al jaren inspanningen om voor de plaatselijke bevolking, door eigen initiatief, sociale projecten te ondersteunen in onze regio. 'Denk maar aan onze jaarlijkse actie voor de veiligheid van onze jeugd door onze financiële ondersteuning van de hesjes en fietshelmpjes voor onze fietsende en schoolgaande kinderen. Ook dit jaar steunen we deze actie en ondersteunen we de gemeente eveneens bij de actie in drugpreventie en alcoholpreventie. We zijn ervan overtuigd dat op termijn onze acties de nodige invloed hebben bij de verantwoordelijken van onze gemeente, volwassenen, scholen, politiemensen, openbare diensten enzomeer', zegt PR-verantwoordelijke Eric Moerman. De tentoonstelling van Guy Massinon loopt nog dagelijks tot en met zondag 25 oktober in het OCMW-gebouw. (VACAS)