• Adegem

Het Adegems Volkstheater wordt 60 jaar in 2020. We willen deze verjaardag niet zomaar laten voorbijgaan en kiezen resoluut voor een feestjaar met veel toneel. In de afgelopen 59 jaar brachten we al 66 producties op de planken. Om dat allemaal te realiseren hebben we veel mensen nodig.

We willen deze verjaardag vooral aangrijpen om de ploeg te versterken en jongeren aan te trekken voor een heuse opvoering. De jongerenproductie zal opgevoerd worden het weekend van 24 en 25 april in K-ba in Maldegem. De repetitieperiode zal lopen van februari tot eind april 2020, de datum waarop de voorstellingen gepland worden. Ben je tussen de 14 en de 18 jaar jong en wil je op het podium staan, laat het ons weten. Wij voorzien in de accommodatie, het stuk en de begeleiding. Heb je interesse: stuur een mail naar avt@adegemsvolkstheater.be tegen uiterlijk 30 november 2019. Check ook onze Facebook-pagina.
Dat we in het najaar 2020 ook het klassieke volkstheater op u zullen loslaten, staat als een paal boven water. Huisauteur Etienne Notteboom liet al wat inkt vloeien voor het stuk ‘Jubilee’. Ook een poëzieoptreden ter gelegenheid van de zomerkermis in Adegem zit in de pijplijn. Daarover volgt later zeker meer. Heb je interesse om mee te spelen in onze jongerenproductie aarzel en stuur ons een mail.