• Oedelem
08/05/2017

De “Oedelemse Reisgroep” zoekt nog enkele koppels om mee te reizen naar Zuid Tirol (Italië) van 3 tot 10 september a.s.

Verblijf in Familiehotel Waldrast aan het Pustertal op 1.210 m hoogte. Elke kamer beschikt over douche, wc, safe, telefoon, tv en een balkon met weids zicht over het dal. 
‘s Morgens een rijkelijk ontbijtbuffet en ‘s avonds een 4 gangen keuzemenu met salade buffet. Van hieruit maak je dagelijks daguitstappen in het Ahrntal en de wondermooie natuur van de Dolomieten. Verder uitstappen naar Passo Pordoi, de Sella ronde,  Passo Gardena en Grödner Joch, bezoeken aan het Misurina meer, Pragser Wildsee, een kopermijn , een orchidee kwekerij en de aard-piramiden van Terenten.
De dolprachtige natuur der Dolomieten is een streling voor het oog en de bus is First Class. Deze uitstap is dan ook naar senioren gericht en er zijn geen ellenlange wandelingen, enkel in het vlakke of licht golvend. 
De totaalprijs bedraagt slechts 758 € voor deze 8 -daagse trip, incl. het middagmaal op de heenreis, halfpension, de middagmalen bij uitstappen en het middagmaal en avondmaal op de terugreis inbegrepen. Niet inbegrepen is 1 middagmaal op de Pordoi, de reis-annulatie verzekering en dranken bij de maaltijden (tenzij bij broodmaaltijden).
Je kan op een vrije voormiddag of bij vroege thuiskomst in het hotel gebruik maken van sauna, Turks stoombad of het binnen- en buitenzwembad, of je kiest voor een wandelingetje of voor een praatje op het aangename terras of veranda.
Je ziet, deze Dolomietentrip heeft heel wat in petto en je krijgt de kans om nog vlug in te schrijven bij de Oedelemse Reisgroep. Er zijn opstapplaatsen in Oedelem, Beernem of gepaste parking langs E40 richting Brussel.
Voor inlichtingen of inschrijving kan je telefoneren naar Sony Van Hulle op 0478/29.78.38 of er komt vrijblijvend iemand langs. Mailen kan op : 
oedelemse.reisgroep@telenet.be(PDB)